Blog

Légtisztító készülékeinkkel a járvány ellen a kaposvári jótékonysági gálaesten

A 2021. december 8-án Kaposváron megtartott jótékonysági gálaest a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyermekek megsegítése céljából került megszervezésre, melyen a Qleanair Scandinavia légtisztító készülékek gondoskodtak az eseményen résztvevők fertőzésének megelőzéséről a pandémia idején.

Molnár Attila, a rendezvény egyik főszervezője elmondta, a gálaestre látogatók biztonságérzete érezhetően nőtt annak tudatában, hogy a készülékek hatékonyan megtisztítják a légteret a fertőzést okozó vírusoktól és baktériumoktól is. Különösen hasznos volt ez a járványos időszakban, amikor az influenza mellett a koronavírus-járvány újabb felerősödése a negyedik hullámot és újabb szigorító intézkedéseket hozott.

a keresztény vállalkozókat és cégvezetőket tömörítő ÉrME Hálózat Kaposvári Klubjának elnöke, úr számolt be a karitatív kezdeményezésről, valamint a légtisztító készülékek gálaesten tett szolgálatáról.

Molnár Attila, az ÉrMe Hálózat Kaposvári Klubjának elnöke, a Paner Kft. ügyvezetője:

„Nagy örömünkre szolgált, hogy a koronavírus-járvány negyedik hulláma ellenére is sikerült mind az adománygyűjtést, majd a jótékonysági estet és árverést is lebonyolítani, ezáltal céljainkat elérni.

Az SCH-ps Kft. a jótékonysági cél egyik kiemelt támogatója volt,

A fennálló járványhelyzet azonban nyugtalanította az estre várt vendégeink nagyrészét, ezáltal részvételi arányuk is kétségessé vált, melyet a légtisztító berendezések használatával sikerült oldanunk.

A megelőzést mindig fontosnak tartom, így a kellemetlenségek elkerülése által szép emlékekkel, a jótékonyság, a segítő szándék pozitív hatásaival és érzéseivel, hasznosan és értékesen zárhattuk a gálaestet.”

Megjegyzés:

A rendezvényterem beltéri levegőjét egy a QleanAir Scandinavia FS 30-as és FS 70-es légtisztító készülékeivel szűrtük meg a kórokozóktól és az ártalmas részecskéktől.

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.