QleanAir FS 70

FS 70 levegő tisztító berendezés
QleanAir

FS 70

A sokoldalú és professzionális FS 70 készülékünk az egyik legerősebb légtisztító, mely nagy ipari környezetek, gyártólétesítmények, logisztikai központok, raktárak és nagyfokú tisztaságot igénylő iparágak igényeinek kiszolgálására lett tervezve. 

Eredményesen csökkenti a levegőben található szennyezőanyagokat, az előállítási folyamat során keletkező különböző szemcséjű melléktermékeket, a pormennyiséget, semlegesíti a gázokat, szagokat és illékony szerves vegyületeket, továbbá a kórokozókat (vírusokat, baktériumokat, penészgombákat) és allergéneket (port, polleneket, szőröket és hámsejteket) is 99,995%-os hatékonysággal megszűri, ezáltal jelentősen javítva a levegőminőséget.

Kialakításának köszönhetően sem a korlátozott alapterület, sem az adott környezet és tevékenység kihívásai nem jelentenek akadályt. Az optimális eredmény elérése érdekében személyre szabható szűrőkonfigurációval, az egyedi levegőelosztás céljából pedig további kiegészítőkkel (légelosztó csatornákkal, szellőzőkkel, hajlított elemekkel és textil diffúzorokkal) is felszerelhetőek. 

A berendezés felügyelt légáramlás-szabályozással dolgozik, amely tartós, folyamatos és automatizált működést biztosít, mindezt zajmentesen. Szellőzőrendszertől függetlenül funkcionál, kezelése és telepítése egyszerű, üzemelése csupán egy szabványos elektromos csatlakozóaljzatot kíván. Változó igény szerint mozgatható.

Gondoskodunk a telepítésről és szervizelésről, biztosítjuk az előírásoknak megfelelő működést és időszakosan cseréljük a szűrőket a legnagyobb hatékonyság fenntartása érdekében.

Nemzeti Népegészségügyi Központ Szakvélemény az SCH-ps Kft. által forgalmazott „QleanAir FS 70” típusú légtisztító berendezés hatékonyságának vizsgálatáról

KAPCSOLAT

Kérje szakértő kollégánk segítségét!
Völgyi Csaba
Völgyi Csaba

fejlesztési vezető

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.