Szolgáltatásaink

QleanAir - Díjmentes konzutáció
Miért éri meg felvenni velünk a kapcsolatot?

Ingyenes mérés

Térítésmentesen elvégezzük a helyszínen a légtisztításra szánt terület levegőminőségének felmérését egy speciális részecskemérő készülék segítségével, melyről jegyzőkönyvet is készítünk. 

A vizsgálat kiterjed a légtisztító készülék működése alatti és a beüzemelése előtti értékek összevetésére, így a változás minősége és mennyisége fizikai adatokkal igazolt és alátámasztott.

Kérjük, bővebb információkért az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdései merültek fel?

Díjmentes konzultáció

Segítséget nyújtunk a megfelelő légtisztító berendezés kiválasztásában, figyelembe véve az egyedi igényeket és a speciális adottságokból adódó állapotokat, így biztosíthatjuk Ön számára a leghatékonyabb megoldást. 

A szakszerű tanácsadás során tájékoztatást kap a készülék várt hatásairól, mérhető eredményeiről, egyszerű kezelhetőségéről, üzemeltetéséről, költségeiről és esetleges költségcsökkentő hatásáról, továbbá minden felmerült kérdésére választ adunk.

Kérjük, bővebb információkért az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot:

Kérjen ingyenes konzultációt
Légtisztító készülék bérbeadása - QleanAir Magyarország
Költséghatékony

Bérbeadás

Lehetőséget biztosítunk légtisztító készülékeink bérbe vételére, melynek során a készüléket a helyszínre szállítjuk és annak visszaszolgáltatásával sem kell törődnie. 

Igyekeztünk annak a speciális igények is megfelelni, amikor egyszeri vagy eseti jelleggel, vagy akár tartósabb időtartamban kívánják használni légtisztító készülékeinket.

Ezért különösen ajánljuk rendezvényekre, sporteseményekre, oktatási- vagy vizsgahelyszínekre, megemelkedett vendégszám vagy ügyfélforgalom esetére, egészségügyi vizsgálatok és kezelések idejére, tároláshoz és raktározáshoz vagy egyéb speciális helyzetekre.

Kérjük, bővebb információkért az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot:

Élethosszig tartó garancia?

Karbantartás

Élethosszig tartó garanciát biztosítunk hosszútávú együttműködésünk esetén, mely magába foglalja a légtisztító készülék rendszeres karbantartását és a levegő minőségének mérőműszeres időközönkénti ellenőrzését is. 

Ugyanakkor készülékeink szervizelése, szűrőberendezéseinek cseréje érdekében szakembereink eseti jelleggel is a helyszínen rövid határidők vállalása mellett elvégzik a megrendelt szolgáltatást.

Kérjük, bővebb információkért az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot:

QleanAir - Hungary | Ingyenes konzultáció

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.