QleanAir FS 90

QleanAir FS 90 ipari légtisztítás
QleanAir

FS 90

Az FS 90 Standard biztonságosabb és tisztább beltéri levegőt kínál. A tisztább levegő egészségesebb és termelékenyebb személyzetet és tisztább raktárkészletet jelent, így vállalkozása vonzóbbá válik mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek számára.

Az FS 90 Standard az egyik legerősebb ipari légtisztító, mégis nagyon energiatakarékos és csendes. Többfokozatú mechanikus szűréssel és automatikus légáramlás-szabályozással rendelkezik, amely garantálja a hatékony levegőtisztítást az idő múlásával. Az egység a szellőzőrendszertől függetlenül működik, és a szabványos konnektort használja. Az FS 90 Standard robusztus kerekekkel van felszerelve a mobilitás megkönnyítése érdekében. A korlátozott alapterületű létesítményekhez az FS 90 Ceiling-et is ajánljuk.

A nagy terekben, például raktárakban és logisztikai terminálokban, ahol naponta mozgatják a raklapokat, dobozokat, ládákat és csomagokat, valamint a termelő létesítményekben, ahol a csiszolás, vágás és polírozás a napi rutin részét képezik, elkerülhetetlen a sok por keletkezik. Egyéb gyakori problémák az ilyen típusú létesítményekben az égési részecskék, a porösszetevők és a beltéri levegőt szennyező rostok.

Az élelmiszer- és italgyártás során a tiszta levegő létfontosságú, mivel növeli a termékek minőségét és élettartamát. A szennyezett levegő negatívan érinti mind a készletet, mind a személyzetet, elkerülhetetlenül hatással van az üzleti tevékenységre is. Az FS 90 Standard csökkenti a por és egyéb részecskék mennyiségét a levegőben, tisztább és egészségesebb környezetet teremtve mind a raktárkészlet, mind a személyzet számára.

KAPCSOLAT

Kérje szakértő kollégánk segítségét!
Völgyi Csaba
Völgyi Csaba

fejlesztési vezető

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.