QleanAir FS 30

FS-30 légtisztító berendezés
QleanAir

FS 30

Az FS 30 egy nagy teljesítményű, mégis kompakt és csendes légtisztító, amely tökéletesen alkalmas kisebb és nagyobb beltéri környezetekbe egyaránt. 

Eredményesen csökkenti a levegőben található szennyezőanyagokat, a kórokozókat (vírusokat, baktériumokat, penészgombákat) és allergéneket (port, polleneket, szőröket és hámsejteket) 99,995%-os hatékonysággal megszűri, semlegesíti a gázokat, szagokat és illékony szerves vegyületeket, ezáltal jelentősen javítva a levegőminőséget.

Kialakításának köszönhetően sem a korlátozott alapterület, sem az adott környezet és tevékenység kihívásai nem jelentenek akadályt. Szellőzőrendszertől függetlenül funkcionál, kezelése és telepítése egyszerű, üzemelése csupán egy szabványos elektromos csatlakozóaljzatot kíván. Változó igény szerint méretének és kerekeinek köszönhetően mozgatható és áthelyezhető. 

Gondoskodunk a telepítésről és szervizelésről, biztosítjuk az előírásoknak megfelelő működést és időszakosan cseréljük a szűrőket a legnagyobb hatékonyság fenntartása érdekében.

KAPCSOLAT

Kérje szakértő kollégánk segítségét!
Völgyi Csaba
Völgyi Csaba

fejlesztési vezető

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.