Alkalmazási területek

Közintézmények

Légtisztító megoldásaink egészséges és biztonságos környezetet biztosítanak az alkalmazottak, a vendégek és ügyfelek számára mind a közintézményekben, hivatalokban és iskolákban egyaránt.

Készülékeink biztosítják a jó levegőminőséget, ami nemcsak a dolgozók egészségének, hanem a termékek minőségének és a folyamatok hatékonyságának is kedvez.

Iskolák, konferenciatermek légtisztítása, levegő szűrő berendezéssel

Alkalmazási területek

Ezen intézmények valamely területen végzett közszolgáltatási feladataik ellátása során a lakosság érdekeit képviselik vagy szolgálják, így elengedhetetlen a velük való kapcsolattartás. 

Általában elmondható, hogy mind nagy napi ügyfélforgalommal működnek vagy több személy egyidejű tartózkodását biztosítják, ami egymás megfertőzésének esélyét is növeli.

Jogos igény mind a munkavállalók és a tanulók, mind az ügyfelek, az ellátottak és a vendégek részéről, hogy a szolgáltatás nyújtása és igénybevétele vagy ügyeik intézésének ideje alatt biztonságos környezetben tudhassák magukat.

Megoldások

Különösen érvényes ez a koronavírus-járvány alatt, vagy akár az influenzaszezon idején. Naponta több millió vírussal, baktériummal találkozunk a nyilvános közösségi helyeken, ezért itt a betegségek terjedése igen gyakori. Okozhatnak enyhébb panaszokat egészen a súlyosabb tünetekig és tartós mellékhatásokig, ám ami biztos, hogy a megfertőződés mind az irodákban, mind az iskolákban hiányzásokhoz, rossz közérzethez és alacsonyabb teljesítményhez vezet. A kórokozók jelenléte és terjedése az olyan ápolást-gondozást vagy szociális ellátást végző intézményekben, mint az idősek otthona vagy a gyermekjóléti szolgáltatók nagy veszélyt jelentenek a gyengébb immunrendszerrel rendelkezők számára. 

A zárt térben dolgozók és a diákok is gyakran panaszkodnak rossz beltéri levegőminőségre, melyet nemcsak az elhasználódott oxigén befolyásol, de sokszor a penész megjelenése, az elavult vagy nem jól működő szellőzőrendszer, az épületből és a berendezésekből folyamatosan párolgó festék- és ragasztóanyagok, vegyszerek és tisztítószerek egyaránt. A szellőztetés hasznos, ám az oxigéndús levegővel főként a forgalmasabb helyeken vagy nagyobb városokban, továbbá a fűtési szezonban a szmog alkotóelemei (kén-dioxid, szén-monoxid, egyéb gázok és a korom), de a por és a pollenek is bekerülnek a helyiségekbe, amely az allergiás, légúti vagy asztmatikus betegségben szenvedőknek még nagyobb problémát okoz.

Biztosítson egészséges és nyugodt körülményeket és fizikai biztonságot saját maga, munkavállalói, ellátottjai, tanulói, ügyfelei és vendégei számára, valamint tevékenységük és ügymenetük zavartalansága érdekében!

Légtisztító készülékünk használatával az alábbi előnyökre számíthat:

 • kórokozóktól, penészgombáktól, pollenektől, illékony vegyületektől és egyéb káros részecskéktől megtisztított légtér
 • fertőzések terjedésének elkerülése
 • biztonságosabb környezet és közösségi tevékenységek
 • a megbetegedések miatti kiesésekből adódó problémák leredukálódása
 • egészségesebb alkalmazottak, ellátottak és tanulók
 • elégedettebb ügyfelek és vendégek
 • allergiások és asztmatikus betegségben szenvedők tüneteinek jelentős csökkenése
 • kevesebb pormennyiség a helyiségekben
 • csökkent dohosodás
 • vonzóbb, igényesebb, tisztább és szagmentes terek
 • növekvő produktivitás
Az alábbi intézmények számára is megoldást és a tiszta levegő adta egészséget, biztonságot és szabadságot nyújtjuk, hogy Önök arra koncentrálhassanak, ami igazán számít:
 • Hivatalok, állami hatósági létesítmények, postahivatalok, kamarák;
 • Pénzintézetek, bankok;
 • Oktatási- és nevelési intézmények;
 • Közművelődési intézmények, múzeumok, galériák, könyvtárak, művelődési házak, közösségi terek;
 • Egészségházak, orvosi ügyeletek, mentőállomások, rehabilitációs intézmények, gyógyszertárak
 • Idősek Otthona, bentlakásos otthonok, ápolást-gondozást nyújtó intézmények;
 • Szociális ellátórendszer létesítményei, családsegítő- és gyermekjóléti szolgálatok;
 • Sport- és rendezvényhelyszínek, sportcsarnokok;
 • Közétkeztetés, iskolai vagy munkahelyi menzák és étkezdék;
 • Egyházak, egyesületek, civil szervezetek, stb.
A QleanAir professzionális légtisztító készülékek vegyszermentesen, 99,995%-os hatékonysággal szűrik ki a levegőben található részecskéket.
 

Ajánlott légtisztító készülékek

A sokoldalú és professzionális FS 90 készülékünk az egyik legerősebb légtisztító, mely nagy ipari környezetek, gyártólétesítmények, logisztikai központok, raktárak és nagyfokú tisztaságot igénylő iparágak igényeinek kiszolgálására lett tervezve.

Eredményesen csökkenti a levegőben található szennyezőanyagokat, az előállítási folyamat során keletkező különböző szemcséjű melléktermékeket, a pormennyiséget, semlegesíti a gázokat, szagokat és illékony szerves vegyületeket, továbbá a kórokozókat (vírusokat, baktériumokat, penészgombákat) és allergéneket (port, polleneket, szőröket és hámsejteket) is 99,995%-os hatékonysággal megszűri, ezáltal jelentősen javítva a levegőminőséget.

 

Professzionális légtisztítás – QleanAir FS 30 HEPA
QleanAir FS 30

Hatékony levegőtisztítás számos alkalmazáshoz

QleanAir FS 70 Standard légtisztító berendezés
QleanAir FS 70

Rendkívül hatékony, mégis csendes, kis helyigénnyel

QleanAir FS 90 légtisztító berendezés
QleanAir FS 90

Nagy kapacitású, gázok és szagok szűrése alkalmas

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.