Statisztikák

COVID hatása a rendezvényekre

Iskolák, konferenciatermek légtisztítása, levegő szűrő berendezéssel

BEVÉTELKIESÉS

és elbocsátások:

A pandémia alatt rengeteg rendezvény maradt el. Sokat teljesen el kellett törölni, csak egy részüket lehetett áthelyezni vagy online eseményként megtartani.

A megkérdezettek utolsó jelentős rendezvényüket 60% tudta megtartani, 21%-át halasztották el, 12%-át teljesen el kellett törölni és 7%-át virtuális körülmények között tették elérhetővé.

BIZONYTALANSÁG és nehéz tervezhetőség:

Pandémia

A többség azt válaszolta, hogy az nyugtatná meg, ha csökkenne a covid fertőzések száma országosan, mert a növekvő fertőzöttség újabb megszorításokra (végső esetben újabb veszélyhelyzet kihirdetésére) adhat okot, ezzel kockáztatva a rendezvényeket. Második helyen arra szavaztak, hogy vajon minden résztvevő megjelenik-e az eseményen (a covid okán elsősorban). 

A rendezvényeseket egyértelműen megnyugtatná az, ha nem lenne bizonytalanság a covid rendezvényekre gyakorolt hatásaival kapcsolatban.

MEGOLDÁSOK a rendezvények biztonságos megtartására:

Megfigyelhető változás, hogy amíg korábban a kulcsszerep annak jutott, vajon megfelelő-e a helyszín, elegendő-e a hely, mára ez a második helyre sorolódott. 

A pandémia után 65% szerint a legfontosabb szempont egy rendezvény szervezésénél a jövőben, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében minden adott legyen a helyszínen (távolságtartás, szellőztetés, stb.).

Professzionális légtisztítás – QleanAir FS 30 HEPA
QleanAir FS 30

Hatékony levegőtisztítás számos alkalmazáshoz

QleanAir FS 70 Standard légtisztító berendezés
QleanAir FS 70

Rendkívül hatékony, mégis csendes, kis helyigénnyel

QleanAir FS 90 légtisztító berendezés
QleanAir FS 90

Nagy kapacitású, gázok és szagok szűrése alkalmas

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.