Rólunk

Légtisztító készülék bérbeadása - QleanAir Magyarország
A GYÁRTÓ

QLEANAIR SCANDINAVIA

A QleanAir Scandinavia több mint 30 éves tapasztalatával, innovatív megközelítésével és technológiájával olyan megoldásokat kínál, amelyek a beltéri levegőminőség javításával elősegítik az emberek egészségét és elégedettségét, továbbá a gyártási tevékenységek során a termékek és a munkafolyamatok megóvását, megszabadulva ezzel a jelentős költségektől és kellemetlen következményektől. 

A QleanAir Scandinavia termékportfóliója az egész világon megtalálható a légtisztító készülékek széles választékától a passzív dohányzás elleni védelmet biztosító legkorszerűbb megoldásokon át a kulcsrakész tisztatermekig.

„Tudjuk, hogy a levegőminőség milyen sokat számít az emberek általános egészségi állapota és hatékonysága szempontjából. Az is világos számunkra, hogy milyen biztonságérzetet ad, ha az ember tudja, hogy tiszta levegőt lélegzik, ezért minden nap azon dolgozunk, hogy megértsük és eleget tegyünk ügyfeleink igényeinek, és olyan páratlan légtisztítási megoldásokat nyújtsunk, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy valódi változásokat és eredményeket érjenek el.”

SCH-PS KFT. ÉS A QLEANAIR SCANDINAVIA KAPCSOLATA

Az SCH-ps Kft. a már három évtizede a légtisztítás élvonalában működő QleanAir Scandinavia kizárólagos magyarországi forgalmazójaként egészséges, tiszta levegőt és a svéd minőséget hozza el és biztosítja Önnek élethosszig tartó garanciát nyújtva. 

A tiszta és egészséges levegő nem luxus, hanem létszükséglet!

Mialatt a világ változik és újabb vírustörzsek és egyéb veszélyforrások jelennek meg, fókuszunk ugyanaz marad: a leghatékonyabb technológiai megoldásokkal új szintre emelni a levegő minőségét.

Ők már a QleanAirt választották

KAPCSOLAT

Kérje szakértő kollégánk segítségét!
Schumicky Pál
Schumicky Pál

Ügyvezető

Orosz Péter
Orosz Péter

Kereskedelmi vezető

Völgyi Csaba
Völgyi Csaba

fejlesztési vezető

Díjmentes konzultáció

Levegőszennyezettség-vizsgálat, ingyenes helyszíni felmérés!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.