Alkalmazási területek

Bevásárlóközpontok

Légtisztító megoldásaink egészséges és biztonságos környezetet biztosítanak az alkalmazottak, a vendégek és ügyfelek számára mind az irodákban, vendéglátóhelyeken és a bevásárlóközpontokban egyaránt.

Készülékeink biztosítják a jó levegőminőséget, ami nemcsak a dolgozók egészségének, hanem a termékek minőségének és a folyamatok hatékonyságának is kedvez.

Bevásárlóközpontok légtisztítása, levegő tisztító berendezéssel

Alkalmazási területek

A bevásárlóközpontok nagy kiterjedésű épületek, melyek több üzletet tömörítenek egy helyen, így a nagy választék, valamint a nagy mennyiségű termék és szolgáltatás által nagyobb számú vásárlótömeget is vonzanak.

Ma már azonban nemcsak a napi, heti vagy alkalmi bevásárlásainkat végezhetjük itt, ügyekeink egy részét is elintézhetjük, sokan pedig szabadidejük egy jelentős hányadát is eltöltik sétálva és nézelődve, vagy az éttermekben és kávézókban, szépségszalonokban felfrissülve, esetleg a moziban és egyéb szórakozást kínáló részeken kikapcsolódva és felüdülve. Nemcsak baráti társaságok találkozóhelye lehet, de gyors üzleti megbeszéléseket vagy nagyobb konferenciákat szintén lebonyolíthatunk itt, néhányan pedig irodahelyiségeket is bérelnek az épületben.

Megoldások

Összességében tehát komplex megoldást nyújtanak számunkra, előnyeik miatt szívesen is látogatjuk, ezért a bevásárlóközpontok rendszerint elég zsúfoltak a nap minden szakában, így egymás megfertőzésének esélyét is növelik. 

– Mialatt nyugodtan vásárlunk, szórakozunk, bele se gondolunk mennyi láthatatlan veszélynek vagyunk kitéve ezidő alatt. Fel sem tűnik, mennyi idegen emberrel vagyunk körülvéve és mennyi kórokozóval érintkezünk. A nyilvános közösségi helyeken a betegségek nagyon könnyen terjednek, elkerülésük – a kellemetlen, olykor súlyos hatásaik miatt – a koronavírus-járvány és a szezonális influenza idején mindinkább fontosabbá vált.

– A bevásárlóközpontokban a természetes levegő bejutása szinte csak a fotocellás ajtók ki- és becsukódásával, illetve a szellőzőrendszeren keresztül valósul meg, amely mellett a klímaberendezések megfelelő működése és kellő időközönként történő tisztítása is különösen fontos lenne, hogy ne kerüljenek vissza a beltéri levegőbe a vírusok, baktériumok és a penészgombák.

– Mindemellett az épületből, a berendezésekből, a termékekből folyamatosan párolognak a festék- és ragasztóanyagok, a rendszeres takarítás során pedig a vegyszerek és tisztítószerek. Az emberek behordják magukkal nemcsak a kórokozókat, de a port, a polleneket, a dohányfüstöt, továbbá a szmogot alkotó összetevőket, a kormot, még a háziállataik szőrét is.

A zárt terek levegője így akár ötször szennyezettebb is lehet a kinti levegőnél. A tiszta és egészséges levegő nem luxus, hanem létszükséglet! A vásárlók jogos elvárása a kulturált, tiszta és biztonságos környezet iránt.

Tegye biztonságosabbá kereskedelmi egységét és
növelje árbevételét üzlete vonzóbbá tételével!

A QleanAir professzionális légtisztító készülékek vegyszermentesen, 99,995%-os hatékonysággal szűrik ki a levegőben található részecskéket.
Légtisztító készülékünk használatával az alábbi előnyökre számíthat:
 • kórokozóktól (vírusoktól, baktériumoktól, penészgombáktól) és allergénektől (portól, poratkáktól, pollenektől, szőröktől, hámsejtektől) megtisztított légtér
 • fertőzések terjedésének elkerülése
 • biztonságosabb környezet, közösségi tevékenységek, konferenciák és rendezvények
 • baba- és gyerekbarát anti-allergén helyiségek
 • visszatérő elégedett vásárlók és ügyfelek
 • allergiások és asztmatikus betegségben szenvedők tüneteinek jelentős csökkenése
 • illékony szerves vegyületek, gázok, szagok és egyéb káros anyagok semlegesítése 
 • egészségesebb alkalmazottak, a megbetegedések miatti kiesésekből adódó problémák leredukálódása
 • csökkent dohosodás 
 • vonzóbb, igényesebb, tisztább és szagmentes terek
 • növekvő kereslet
 • kedvező megítélés és jó hírnév
 • kevesebb pormennyiség a helyiségekben
Önnek, vásárlóinak, munkavállalóinak és üzleti partnereinek, valamint tevékenységük zavartalansága érdekében MI MEGOLDÁST, a tiszta és egészséges levegő adta biztonságot NYÚJTJUK, így arra koncentrálhatnak, ami igazán számít.

Ajánlott légtisztító készülékek

A sokoldalú és professzionális FS 90 készülékünk az egyik legerősebb légtisztító, mely nagy ipari környezetek, gyártólétesítmények, logisztikai központok, raktárak és nagyfokú tisztaságot igénylő iparágak igényeinek kiszolgálására lett tervezve.

Eredményesen csökkenti a levegőben található szennyezőanyagokat, az előállítási folyamat során keletkező különböző szemcséjű melléktermékeket, a pormennyiséget, semlegesíti a gázokat, szagokat és illékony szerves vegyületeket, továbbá a kórokozókat (vírusokat, baktériumokat, penészgombákat) és allergéneket (port, polleneket, szőröket és hámsejteket) is 99,995%-os hatékonysággal megszűri, ezáltal jelentősen javítva a levegőminőséget.

 

Professzionális légtisztítás – QleanAir FS 30 HEPA
QleanAir FS 30

Hatékony levegőtisztítás számos alkalmazáshoz

QleanAir FS 70 Standard légtisztító berendezés
QleanAir FS 70

Rendkívül hatékony, mégis csendes, kis helyigénnyel

QleanAir FS 90 légtisztító berendezés
QleanAir FS 90

Nagy kapacitású, gázok és szagok szűrése alkalmas

Készülék bérlés

Készülékeink bérlésére is van lehetősége konferenciákra, rendezvényekre, céges eseményekre, akár 1 napra is.

Légtisztító bérlés

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatársaink segítséget nyújtanak a felmerült kérdésekkel kapcsolatban.